top of page

'L'Agence', makelaardij zoals het hoort

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022


makelaar parijs netflix, agency netflix, netflix makelaar parijs, netflix agency, l'agence, the parisian agency
de familie Kretz van The Parisian Agency netflixserie

(Bron: IMDb)


Een serie over een makelaardij, een agency. Persoonlijk dacht ik nooit dat makelaardij iets voor mij was, maar na het zien van deze serie ben ik er toch een stuk enthousiaster over geworden. The Parisian Agency is een leerzame en ontspannende serie over de familie Kretz die samen een makelaardij runnen. Het gezin bestaat uit een vader, een moeder en 4 zonen, waarvan 3 zonen al oud genoeg zijn om bij het familiebedrijf te werken.


In dit artikel zal ik bespreken wat er te zien is in The Parisian Agency, wat de hoogtepunten van deze netflixserie zijn en waarom het een aanrader is!


Algemeen

makelaar parijs netflix, agency netflix, netflix makelaar parijs, l'agence netflix
L'agence leert je alle onderdelen van makelaardij

De netflixserie is een reality show waarin het makelaarsbedrijf het middelpunt is. Daarnaast zijn er soms ook privésituaties van de familie te zien zoals een bruiloft, maar ook persoonlijke discussies en shots over hun liefdeslevens.


De meeste realityshows die ik heb gezien draaien om het grootste deel om drama, maar in the Parisian Agency is dit juist niet zo. Ik heb het gevoel dat er niks overdreven is en dat de werkelijkheid goed wordt laten zien van hun leven.


Wel vind ik het ook heel leuk dat een deel van hun privélevens wordt getoond, omdat het daarom meer ontspannen is om naar te kijken dan alleen maar het werkleven.


Wat maakt The Parisian Agency zo Leerzaam en Leuk?


Waarom is the Parisian Agency zo leuk en waarom raad ik deze serie aan? Naast dat het een serie is over vastgoed en makelaardij en dat het zich in Parijs afspeelt, is het ook een ontspannen serie om naar te kijken. Hieronder zal ik de hoogtepunten uitlichten van de Parijse makelaarsserie op Netflix.


Prachtige Gebouwen

makelaar parijs netflix, agency netflix, l'agence, parijse gebouwen
Prachtige gebouwen in Parijs

Ten eerste worden er verschillende miljoenenappartementen laten zien in Parijs en omstreken. Persoonlijk vind ik dit het allerleukste, omdat ik gek ben van gebouwen. In deze serie worden in elke aflevering verschillende, unieke villa's en appartementen laten zien die elk een eigen karakter hebben.


Je Leert er veel van


Tijdens The Parisian Agency leef je mee met elk van de zonen en zie je ze veel groeien en krijg je ook advies als kijker. Een voorbeeld is dat ze jou als kijker vertellen dat je als makelaar een verassing voor het einde moet bewaren om zo de klant extra overtuiging mee te geven op het einde.

Daarnaast krijg je niet alleen goede tips van de familie Kretz, maar leer je ook of makelaardij misschien iets voor jou is. Persoonlijk trok makelaardij mij nooit zo aan, omdat ik mijzelf niet als een verkoper zie, maar door deze serie ben ik toch met een positievere blik naar makelaardij gaan kijken. Misschien is het toch wel iets om uit te proberen, en misschien kom jij daar ook wel achter bij het kijken van The Parisian Agency!


Het geeft Inspiratie

L'agence, netflix parijs makelaar, the parisian agency
Leer van andermans ervaringen

Bij de derde zoon, Louis is er ook onwijze persoonlijke ontwikkeling te zien. Hij is aan het begin meer onzeker als makelaar, maar later zie je dat hij dit overwint. Als kijker van The Parisian Agency geeft dit veel inspiratie om zelf ook onzekerheden te kunnen overwinnen.


Conclusie


Al met al is The Parisian Agency een leuke en leerzame serie om te kijken voor als jij geïnteresseerd bent in vastgoed en makelaardij. The Parisian Agency is niet alleen maar leerzaam, maar ook ontspannen en kan jou helpen bij de keuze maken of makelaardij iets voor jou is.


Ik ben benieuwd wat jij van de serie The Parisian Agency vindt en of jij misschien nog andere leuke makelaarsseries weet!


Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen blog te schrijven op het Vastgoedgroentje. Ik zou het leuk vinden om onze kennis met elkaar te delen en ben benieuwd naar jou kennis over vastgoed!Comments


bottom of page