top of page

Over mij

Hallo, wat leuk dat je op Het Vastgoed Groentje bent belandt! Ik ben Viënna en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer op dit moment Sustainable Finance & Investments op de Universiteit van Utrecht en ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Holland. Hiervoor heb ik de studies Real Estate en Business Administration gedaan op de Rijksuniversiteit van Groningen en op de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Ik ben deze blog begonnen, omdat ik vastgoed super interessant vind, maar er nog niet zoveel over weet. Tegenwoordig is het uitgegroeid dan méér dan alleen een vastgoedblog. Ik deel blogs over Finance, Strategie consulting, maar ook over studeren en ontwikkelen in het algemeen.

Misschien herken je jezelf hier wel in? Met deze blog wil ik dus eigenlijk mijzelf motiveren om meer te leren over carrière onderwerpen en dit daarnaast ook delen met geïnteresseerden, met jou dus!


Daarnaast kan je zelf ook een account aanmaken en met mij en anderen chatten, zodat we elkaar kunnen versterken en inspireren. Daarnaast kun je ook je eigen blogs plaatsen over wat jij al hebt geleerd over vastgoed en investeren. Hoe leuk is dat? Ik zie je hopelijk snel verschijnen in de reacties of in de mail, want je mag me altijd een persoonlijk berichtje sturen ;). 

Get in Touch
Viënna van Holsteijn, de eigenaar van het vastgoedgroentje

Meld je aan om op de hoogte te blijven 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en andere leuke nieuwtjes rondom het vastgoed groentje

Yes! Het aanmelden is gelukt

bottom of page